“If this sign is carried, one will never lose one’s way in storms or bad , even when the way is not known.”

Ingrid reijers

CASTRO Coaching biedt hulp bij het vinden van de juiste koers. Mijn begeleiding kenmerkt zich door een combinatie van empathie, intuïtie, resultaatgerichtheid en humor.

Op deze website vind je meer informatie over diverse thema’s die tijdens mijn trainingen, workshops en coachingprogramma’s aan bod komen

Al vanaf jonge leeftijd ben ik energiek, leergierig en levenslustig. Met deze eigenschappen en de nodige ervaringen op zak, maakte ik al vlug stappen in mijn carrière. Werken, leren, sociaal leven, rennen vliegen en lekker druk zijn. Dat ging mij goed af! Maar na verloop van tijd werd het steeds lastiger om te kunnen ontspannen, was ik vooral rationeel bezig en verloor ik steeds meer verbinding met mijn gevoel. Hierdoor genoot ik minder en verslond ik steeds meer van mijn energie. Nee, er volgde geen burn-out, maar het scheelde niet veel.

Er begon een lampje te branden toen ik in aanraking kwam met Mindful Run en hun opleiding tot wandelcoach en mindful walk lessen. Nadat ik de opleiding had afgerond ben ik direct aan de slag gegaan, met oefenen, ontdekken en ervaren. Zo ontstond het idee dat ik mijn ervaringen op gebied van leiderschap, HRM en coaching kon combineren met buiten zijn, mindfulness en bewegen.

Dit doe ik in de vorm van Mindful Walk cursussen, persoonlijke wandel coaching, events en workshops. Deze cursussen zijn toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Graag maak ik een vrijblijvende afspraak voor een uitgebreidere kennismaking.

Ingrid Reijers
+ 31 6 20 17 70 55
ingridreijers@castrocoaching.nl

Adres

Castro Coaching
Riet 15, 6661 LV Elst
 

Contact

E: ingridreijers@castrocoaching.nl
T: +31 620177055

Gegevens

Bank nr: NL90KNAB0257762884
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten